Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

OLEJOVÝ newsletter - September 2017

OLEJOVÝ newsletter  -  September 2017

V SEPTEMBRI BY VÁS MOHLI ZAUJAŤ TIETO INFORMÁCIE:

  •     Pogratulovanie úspešným konzultantom a používateľom olejov doTERRA
  •     Voňavé inšpriácie s doTERRA (najväčšia slovenská akcia pre vašich hostí na spoznanie esenciálnych olejov)
  •     Diamantový klub jeseň 2017
  •     Produkt mesiaca a produkt s 10% zľavou
  •     Lifelong Vitality Pack - Zdarma pre novoregistrovaných
  •     David Stirling - prezident spoločnosti doTERRA v septembri v PRAHE
  •     Esenciálny Servis (Martinka Valničková a Monika Baťková)
  •     Elite Retreat so Šedivými - Načeradec
  •     Olejová hra: Spoznávame oleje je späť
  •     Skype: TeamCALL v pondelky


INFORMÁCIA

- SEMINÁRE: Pokračujúce vzdelávanie (8 odborných a 4 obchodné semináre) sú tu pre každého z Vás . Informácie o seminároch nájdete v mesačnom olejovom newsletter-i vždy na pravej strane v informačnej lište. (Od septembra v Bratislave prebehajú v nových priestoroch na Bajkalskej 25)

 


POGRATULUJME ÚSPEŠNÝM

Letné prázdniny sú za nimi a s ním aj Letná Promo Akcia pre konzultantov - výhercom gratulujeme. No nezabudnite pripomenúť svojim konzultantom registrovaným v júli, že majú možnosť získať hodnotný darček aj za svoju druhú vernostnú objednávku. Počet používateľov esenciálnych olejov sa rozširuje každým mesiacom.


Srdečne gratulujeme k novým pozíciam

Striebro: Žofia Kusendova

Elite: Katarina Lonckova


Srdečne gratulujme TOP registrátorom

1.miesto (5 registrácii): Gergana Pozgay

2.miesto (4 registrácii): Mgr. Kristína Kapustová,

3.miesto (3 registrácii): VITAL LIFE diagnostics, s.r.o., Katarina Uhrinova, Maria Suhajdova, Mariana Tauferova, Katarina Lonckova, Ivana Stulrajterova


VOŇAVÉ INŠPRIRÁCIE S doTERRA

srdečne pozývame Vás a Vašich hostí zoznámiť sa s esenciálnymi olejmi a produktami na najväčšiu doTERRA akciu na Slovensku v tomto roku. Táto akcia je zameraná pre ľudí, ktorí sa chcú s esenciálnymi olejmi zoznámiť a spoznať ich účinky.

Akcia sa uskutoční v hoteli Holiday Inn 14.10. od 9:00 do 14:00. Svoj lístok na akciu si rezerujte prostredníctvom portálu Inviton kliknutím sem.

Následne Vám po spracovaní rezervácie lístka pošlú asistentky Esenciálneho Servisu mail s výzvou na zaplatenie lístka a detailným programom k akcii. Akciová cena lístka je do 15. septembra 20€ následne bude už cena 25€ (BONUS: ak privediete na udalosť 3 hostí, ktorí sa prídu zoznamovať s olejmi a teda nie sú ešte registrovaní v doTERRA získavate aj vy lístok zadarmo).

Budú pre Vás prichystané zaujímavé prednášky a zároveň máte možnosť zmeniť prípadne zlepšiť svoj životný štýl. Spoznajte nové spôsoby ako podporiť zdravie seba a Vašej rodiny. Nechajte sa inšprirovať praktickými a názornými stánkami s produktami na rozličné témy.

 

PRODUKT S 10% ZĽAVOU - dōTERRA Cheer Touch

V mesiaci september máte možnosť kupovať tento produkt za zvýhodnenú cenu.

CheerdōTERRA Cheer Touch spája frakcionovaný kokosový olej so slnečnou, sviežou vôňou zmesi esenciálnych olejov dōTERRA Cheer. Táto vôňa pomáha navodiť pocity šťastia, pozitívnosti a rozjasní každú chvíľu vášho dňa.

PRODUKT MESIACA - dōTERRA Touch Melaleuca

Za každú +125PV LRP objednávku do 15.septembra získa každý konzultant Melaluca touchdōTERRA Touch Melaleucal zdarma (je možné získať zdarma jeden proukt mesiaca).

dōTERRA Touch Melaleuca je ideálnou zmesou na jemnú a citlivú pokožku vďaka dokonalej kombinácii čajovníka a frakcionovaného kokosového oleja. JE známy najmä svojimi čistiacimi účinkami. Používa sa na čistenie pokožky a nechtov a tiež na podporu zdravej pleti

Large Divider

Featured Picture

LLV ZDARMA pre novoregistrovaných

(augustová ponuka k registráciam)

A je tu úžasný letný bonus od doTERRA. Všetkým vašim priateľom, rodinný príslušníkom a známym, ktorým pomôžete otvoriť si do 30.septembra účet v doTERRA nad +100PV a zároveň si počas októbra spravia svoju prvú vernostnú objednávku (LRP) nad +100PV získajú k tejto objednávke najobľúbenejší produkt v doTERRA a to ZDRAMA Lifelong Vitality Pack. Potreba doplnku výživy v dnešnej dobe je úplne prirodzená vzhľadom nato sa výživovo ochudobňuje hodnota potravín, čo dokazujú v čase aj rôzne štúdie. Navyše Lifelong Vitality pack obsahuje aj užitočné esenciálne oleje a všetko, čo telu pomôže k jeho správnemu chodu. Kvalitnejší darček k registrácii a prvej objednávke ani nemôže byť.

Oficiálny leták produktu sa nachádza tu.

DAVID STIRLING v PRAHE

Prvá postkonferencia po celosvetovej konferencii v Amerike v septembri sa bude konať už 23.9.2017 v Prahe. Pri tejto príležitosti príde do Európy DAVID STIRLING - prezident spoločnosti doTERRA.

Túto fantastickú príležitosť stretnúť sa so zakladateľom doTERRA si nenechajte újsť. Bude sa zabezpečovať spoločná doprava, ktorá bude navyše ZADARMO. Samozrejme počet miest bude limitovaný. Svoj záujem o udalosť píšte na info@esencialnyservis.sk.

Predbežné informácie k akcii:

- trvanie od 13:00 - 18:00

- vystupovať bude David Stirling a bude hovoriť o doTerra vízii pre Európu, ďalej Allyse Sedivy, Nathan Oates, Steven Pettit a Česko - Slovenskí Diamanti doTERRA.

Esenciálny servis


ESENCIÁLNY SERVIS

(Monika Baťková & Martinka Valničková)

slovenské Diamantky Monika Baťková a Martinka Valničková zriaďujú pre konzultantov doTERRA na slovensku kancelárske priestory ESENCIÁLNEHO SERVISU, kde sa okrem informácií dostanete aj možnosti zakúpiť si potrebné materiály.

Ďalej sa v kancelárskych priestoroch Coop Jednota Slovensko bude konávať aj väčšina udalostí v Bratislave (Supersoboty, Voňavé lekárničky, Semináre: Pokračujúce vzdelávanie)

Zároveň si budete môcť prebrať získané ceny z jednotlivých akcií po telefonickom/mailovom dohovore (aby sme ich mali pre vás nachystané :D).

Služby esenciálneho servisu budú k dispozícií v druhej polovice septembra (o otvorení a otváracích hodinách Vás budeme informovať). Nápomocné vám budú asistentky esenciálneho servisu: Petra "NATIDEA" Baťková a Dominika Mrázová


ELITE RETREAT so ŠEDIVÝMI - NAČERADEC

Stali ste sa tento rok do septembra Elitom+ a neboli ste ešte na tomto úžasnom školení? Tak nepremeškajte príležitosť sa ho zúčastniť s tými najlepšími z branže, trojitými prezidentskými diamantami Allyse a Patrickom Šedivými, ktorý Vás srdečne na toto školenie zadarmo pozývajú do Načeradca.

Sú to najúspešnejší konzultant doTERRA vo svete, takže si to nenechajte újsť. Jediné čo si hradíte je strava vo výške 37€ a dopravu. Školenie prebieha od 2. - 4. novembra.

Ak máte o školenie záujem máte možnosť sa naň prihlásiť do konca septembra 2017. Miesta sú limitované dúfame, že bude môcť ísť každý, kto o to stojí. Svoj záujem píšte na info@esencialnyservis.sk.


OLEJOVÁ HRA: SPOZNÁVAME OLEJE JE SPÄŤ


Olejová hra spoznávme oleje je obľúbeným spôsobom ako sa za 20 dní dozvedieť veľa nového o olejoch. Sledujeme váš záujem, ktorý nám avízujete a hľadali sme spôsob ako Vám, čo najjednoduchšie sprostredkovať obohacujúcu nahrávku na každý deň. Dali sme vytvoriť jednoduchú aplikáciu, z ktorej si tieto nahvrávky budete môcť vypočuť aj na vašom telefóne.

 Hru spoznávame oleje nájdete tu: https://prirodneriesenia.beintouch.io

SKYPE: TEAM CALL v PONDELKY

Byť spolu v spojení a dozvedieť sa niečo nové je vždy zaujímavé. A nie každý má možnosť cestovať... Či už ste zákazník alebo konzultant KAŽDÝ PONDELOK sa môžete pridať do Skype hovoru o 20:30, kde sa dozviete vždy nejakú olejovú i podnikateľskú novinku na 30minút.Prihláste sa na skype meno: monikabatka

Large Divider

Featured Picture

PLÁNOVANÉ UDALOSTI


Neprehliadnite možnosť zúčastniť sa Seminárov pokračujúceho vzdelávania v Bratislave, Trenčíne,Banskej Bystrici, Košiciach, Leviciach a Nitre.Bližšie informácie nájdete tu a prehľad termínov nájdete tu.



23.9.2017  DAVE STIRLING v PRAHE

                 (13:00-18:00 PRAHA, doprava bude

                 bezplatne zabezpečená)


26.9.2017  Aromatouch technika kurz, Košice,

                 (miesto bude upresnené)

                 od 9:30 do 16:30

            Monika Baťková - 0948 335 011


29.9.2017  Aromatouch technika kurz, Banská Bystrica,

                 Masážny salón RAJS, Horná 49, BB

                 od 10:00 do 17:00

            Monika Baťková - 0948 335 011


30.9.2017  Workshop: Veda, ktorá sa skrýva za olejmi

                 Centrum vedecko-technických informácii

                 Lamačská cesta 8/A, Bratislava

                 od 10:00 do 13:00

                 Andrea Puškárová - 0902 065 163

                 Maria Bučková - 0903 034 033


3.10.2017  POST KONFERENCIA BANSKÁ BYSTRICA,

                 Farhof Artclub,

                 nam. Stefanika Moyzesa 17/A, BB

                 od 17:30 (vstupné 3€)


3.10.2017  POST KONFERENCIA KOŠICE,

                 Reštaurácia u Franka,

                 Južná Trieda 48, Košice

                 od 17:30 (vstupné 3€)


5.10.2017  POST KONFERENCIA BRNO,

                 Western Premier Internacional,

                 Husova 16, Brno

                 od 18:00 (vstupné 3€)


7.10.2017   SUPERSOBOTA Október BRATISLAVA,

                 (zmena miesta konania udalosti)

                 Kancelárske a obchodné priestory

                 Coop jednota Slovensko (vedľa Holiday Inn)

                 Bajkalská 25, Bratislava

                 od 10:00 do 13:00 (vstupné 2€)

                - odovzdávanie difúzerov absolventom

                  pokračujúceho vzdelávania

                - odovzdávanie cien a darčekov

                   z Letnej Promo Akcie


14.10.2017 VOŇAVÉ INŠPIRÁCIE S doTERRA

                  Hotel Holiday Inn

                  Bajkalská 25/A, Bratislava

                  od 09:00 - 14:00

                  (lístky sa budú predávať po 20€

                  do 15.septembra, neskôr po 25€)

 

Dátum publikácie: 1. 9. 2017