Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

OLEJOVÉ novinky - Október 2017

OLEJOVÉ novinky  -  Október 2017

POGRATULUJME ÚSPEŠNÝM

September za nami a naštartovali sme nový harmonogram práce v šírení missie doTERRA. September je mesiacom celosvetovej konferencie o esenciálnych olejoch. Novinky z nej v podobe vybraných prednášok čaká každý olejový nadšenec. Preto sa zúčastňujeme Jesenných konferencií a pozývame na ne aj svojich hostí, aby sa v tomto jedinečnom prostredí zoznámili s esenciálnymi olejmi. O rast pozícii v najbližších mesiacoch sa pričiní aj jesenný diamantový kub s výhodami pre novoregistrovaných.

Srdečne gratulujeme k novým pozíciam

Elite: Hana Grimova

Srdečne gratulujme TOP registrátorom

  1. miesto (7 registrácii): Silvia Kuzmova, Julia Matkovska,
  2. miesto (5 registrácii): Marcela Zitniakova, Renata Polaskova, Mgr. Maria Budzakova
  3. miesto (4 registrácii): Iveta Santa, Maria Kotalova, Katarina Durove, Iveta Zatkova

JESENNÁ KONFERENCIA V BRATISLAVE


Pozývame Vás a Vašich priateľov 30.10.2017 o 17:30 do Bratislavy na olejové stretnutie s doTERRA esenciálnymi olejmi, vhodné i pre ľudí, čo sa chcú s olejmi ešte len zoznámiť.

Stretnutie Vám dá možnosť vypočuť si jedinečné prednášky, ktoré sa nebudú nikde opakovať! Jedná sa o výber zaujímavých informácii z celosvetovej olejovej konferencie v Amerike, ktorá sa konála v septembri.

Pre tých, ktorí budú mať záujem bude k dispozícii k zakúpeniu konferenčný balíček. Pripravili si do neho pre nás dokonca oleje, ktoré si nemáme možnosť len tak zakúpiť zo svojho zákazníckeho účtu.

POZOR POČET MIEST NA UDALOSŤ JE LIMITOVANÝ PRETO SI REZERVUJTE SVOJE MIESTO TU.
 
DETAIL AKCIE:
budova Coop Jednota Slovensko
Bajkalská 25, 827 18 Bratislava
30.10.2017 od 17:30 do 19:30
Vstupné: ZDARMA (nutnosť rezervácie miesta cez Inviton)

Diamantovy klub Jesen 2017

DIAMANTOVÝ KLUB JESEŇ 2017


Diamantový klub je jedinečná príležitosť pre Vašich novoregistrovaných hostí dopriať im darčeky z ich otvorenia zákazníckeho účtu navyše.

Hneď pri registrácií získavajú olej navyše. V oktróbri je to 15ml Cedarwood (100+PV registračná objednávka) alebo Cedarwood + Peppermint Touch (400+PV). A za 1.LRP (vernostnú objednávku) nad 100+PV získajú 25 produktových bodov a za 2.LRP (vernostnú objednávku) nad 100+PV získaj tiež 25 produktových bodov.

AKCIE REPREZENTANTOV DIAMANTOVÉHO KLUBU NÁJDETE TU.
 
UPOZORNENIE:

Podmienkou získania týchto výhod pre Vášho konzultanta je účasť na stretnutí s reprezentantom diamantového klubu.

200 PV promo jesen 2017

JESENNÉ VÔNE


Ak si od 1. októbra do 31. októbra 2017 vytvoríte objednávku za 200+PV, obdržíte balíček, ktorý obsahuje 15ml Balance, 15ml Serenity a 15ml Citrus Bliss (maximálne 4-ri na jeden konzultanstký účet).

Oficiálne info k ponuke tu.
 

UPOZORNENIE:
Ak vytvoríte 400 PV objednávku nedostanete 2x tento balíček. Treba vytvoriť dve samostatné objednávky po 200 PV.

PRODUKT S 10% ZĽAVOU - dōTERRA SERENITY COMBO PACK

Serenity Combo
V mesiaci október máte možnosť kupovať tento produkt za zvýhodnenú cenu.

dōTERRA Serenity Combo Pack je set dvoch produktov. Zľavu obdržíte iba pri objednaní Serenity Combo Pack (60200524).

1) dōTERRA Serenity kombinuje esenciálne oleje preslávené ich schopnosťou zmierňovať pocity napätia, pokojných emócií, a ak sa používajú aromaticky, podporujú pokojný spánok.

2) dōTERRA Serenity Complex je unikátna kombinácia levanduľového esenciálneho oleja a prírodných rastlinných výťažkov v želatínových kapsulkách.


PRODUKT MESIACA - dōTERRA BREATHE 5ml

Za každú +125PV LRP objednávku do 15. októbra získa každý konzultant dōTERRA 5ml Breathe zdarma (je možné získať zdarma jeden proukt mesiaca).

doTERRA Breathe je pozoruhodná zmes esenciálnych olejov zahŕňajúcich vavrínový list, mätu piepornú, eukalyptus, čajovník, citrón, kardamón, ravintsary. dōTERRA Breathe udržiava pocit čistých dýchacích ciest a ľahkého dýchania, pričom minimalizuje účinky sezónnych ohrození.


NOVINKA! - Sibírska jedľa


Začiatkom októbra dōTERRA ukončila predaj esenciálneho oleja Biela jedľa a namiesto toho ponúka Sibírsku jedľu.

Sibírska jedľa je neuveriteľný olej, ktorý má množstvo skvelých výhod a ponúka silnejšiu chemickú konštrukciu ako Biela jedľa. Má vyššiu koncentráciu takmer každej chemickej zložky, čo robí Sibírsku jedľu silnejším olejom. dōTERRA je veľmi nadšená, že môže Sibírsku jedľu ponúknuť ako esenciálny olej, a tým pokračovať vo vysokej kvalite a dokonalosti.

Vianocne balicky 2017

VIANOČNÉ BALÍČKY


Unikátna sviatočná kolekcia, ktorá určite obohatí Vaše vianočné darčeky. Z najpredávanejších obľúbencov ako Levanduľa a Citrón, až po originálne darčekové súpravy, máme niečo pre každého na Vašom nákupnom zozname.

Nové vianočné položky budú pridávané každý pondelok v Októbri, tak sa nezabudnite uistiť, že nás lajkujete na Facebooku, aby ste si mohli pozrieť najnovšie ponuky!
Kliknite sem na Vianočného sprievodcu 2017.
 
UPOZORNENIE:
Dostupné len do vypredania zásob!

ELITE RETREAT so ŠEDIVÝMI - NAČERADEC


Stali ste sa tento rok do októbra 2017 Elitom+ a neboli ste ešte na tomto úžasnom školení? Tak nepremeškajte príležitosť sa ho zúčastniť s tými najlepšími z branže, trojitými prezidentskými diamantami Allyse a Patrickom Šedivými, ktorý Vás srdečne na toto školenie zadarmo pozývajú do Načeradca.

Sú to najúspešnejší konzultant doTERRA vo svete, takže si to nenechajte újsť. Jediné čo si hradíte je strava vo výške 37€ a dopravu. Školenie prebieha od 2. - 4. novembra.

Ak máte o školenie záujem máte možnosť sa naň prihlásiť do konca októbra 2017. Miesta sú limitované dúfame, že bude môcť ísť každý, kto o to stojí. Svoj záujem píšte na info@esencialnyservis.
 

Dátum publikácie: 20. 10. 2017