Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Kvapka zdravia doTERRA

Kvapka zdravia doTERRA

VIANOCE PRE KAŽDÉHO - Kvapka zdravia doTERRA

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli na Esenciálnu vianočnú burzu a podporili tak predvianočnú atmosféru a pridali sa k projektu Kvapka zdravia doTERRA. Prostriedky ktoré boli vyzbierané za prenájom miestnosti budú venované rovnakým dielom SLOBODE ZVIERAT a DETSKEJ NEMOCNICI NA KRAMÁROCH. Sledujte nás kedy tam pôjdeme, pripojte sa k odovzdaniu a zdvojnásobíte účinok.

December sme vyhlásili za mesiac projektu Kvapka zdravia doTERRA. Ak aj Vy oslovíte skupinu ľudí alebo organizáciu vo svojom okolí, ktorej sa zíde pomoc alebo môže benefitovať z účinkov olejov (to asi všetci!), poskytnete im trochu svojho času, lásky a olejov, pripojíte sa k nám!

Stačí zájsť do niektorého z centier pre chorých, starých, neplnoletých, handicapovaných či podobne a potešiť ich technikou AromaTouch alebo im prepožičať difúzer na 3 mesiace a darovať 2 oleje na podporu zdravého prostredia. Ak toto urobíte, zaradíte sa do našej rodiny doTERRAkov, ktorí mesiac december venovali komunite a šíreniu vianočnej spolupatričnosti.

Ďakujeme Vám všetkým za pomoc pri šírení tejto myšlienky. Zdieľajte Vaše príbehy z projektov na FB-skupine: "Esenciálne oleje - skupina pre doTERRA členov" a 3 najúspešnejšie projekty (podľa počtu Vašich lajkov) nielenže odmeníme, ale spolu s Vami a našimi misionármi tam pôjdeme zaspievať Vianočné koledy a donesieme aj kapustnicu. Pridajte sa k nám a spolu ovplyvníme mnohé životy vrátane našich !

Urobme tak Vianoce pre každého!

Dátum publikácie: 1. 12. 2017