Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

doTERRA Londýn 2018

doTERRA Londýn 2018

Už je tomu niekoľko mesiacov, čo som pocítila prírodné olejčeky DoTERRA na vlastnej koži. Musím sa priznať, že prvý olejček čo som ovoňala ma dostal. Bola to Láska na prvý nádych: OnGuard, áno aj teraz keď ho voniam po tisíci krát si vravím, Milujem ho.

Prišla som už do kontaktu s množstvom rôznych olejíčkov, ale málokedy ma niečo očarí a uchváti svojou krásou a jedinečnosťou ihneď. Keď som otvorila malú sklenenú fľaštičku s OnGuard olejom a nadýchla som sa, povedala som iba: ÁNO

Nič viac nebolo treba. Ozvalo sa to z hĺbky mojej duše a moje srdce zaspievalo, vedela som, že som prišla k veľkému pokladu.

Intuícia mala pravdu: 100% prírodné esenciálne oleje v najvyššej TOP kvalite .

1 kv mätového oleja = 28 šálkam mätového čaju

1 liter mätového oleja = 1 tona mätovej rastliny

1 liter medovky = 5 ton medovkovej rastliny

Už hneď od začiatku ako som sa dostala k týmto olejíčkom som sa mohla zúčastňovať rôznych vzdelávacích aktivít ako základná trieda o olejoch, pokračujúce vzdelávanie, wellnes konzultácia…


Stretla som sa s fantastickými ženami Martinkou Valničkovou a Monikou Baťkovou, vďaka ktorým môžeme na Slovensku užívať olejčeky. Bola som na celoslovenskom stretnutí Deň Vôní v Bratislave, na stretnutí so zakladateľom firmy David Stirling Prahe, na víkendovom stretnutí s Patrick a Allyse Šedivy v Načeradci. Zistila som, že sú to príjemní ľudia, ktorí vedia ako funguje príroda a oleje, ako funguje zdravie, ako fungujú peniaze.

S touto firmou spolupracuje kopec zdravotníkov, vedcov, lekárov.


Pravidelne sú rôzne živé akcie kde sa stretneme s ľuďmi na rovnakej vlne zo Slovenska, Čiech a v máji 2018 sa konalo celosvetové stretnutie DoTERRA v Londýne.

Hneď ako som sa o tom dozvedela, tak som si priala tam ísť. Vedela som, že vesmír to nejako zariadi, lebo najviac som sa chcela stretnúť s Dr. Hillom.

Dr. Hill je najlepší učiteľ o esenciálnych olejoch na svete, hovorí že vzdelanie je najväčšia sila.

Keď mi Monika povedala, že hráme o konferenciu a pobyt v Londýne, tak som sa ihneď zapojila a tento pobyt som vyhrala :-)

Cesta do Anglicka bola zaujímavá. Lebo som si myslela, že pôjdem s ďalšími babami a nakoniec som išla sama. Let bol dlhší ako mal byť, tak mi odišiel spoj z letiska, na ktorý som mala nastúpiť.

Ja s mojou angličtinou na letisku Luton, nedalo sa mi pripojiť na wifi, jediné čo som mala boli záchytné body a vytlačená mapa s hotelom, do ktorého sa mám dostať.

Našťastie pán Gustáv čo so mnou cestoval lietadlom mal na letisku svojho zaťa, muža jeho dcéry Zuzky, ktorý žije v Anglicku. Vysvetlila som mu kam sa mám dostať a anglicko-slovensko-česky sme sa dohovorili :-D Odprevadili ma na autobus, ktorý však tiež meškal a ja po príchode do Londýna som musela riešiť ešte cestu nočným metrom. Aby som to skrátila, lebo to bol dlhý príbeh a na svojej ceste som sa musela pýtať asi 15 ľudí kým som prišla do správneho cieľa. Musím povedať, že všetci ľudia mi pomohli, navigovali ma, alebo mi priamo na GPS ukázali cestu. Ďakujem krásne.

Víťazoslávne som objavila London Eye, vyhliadkové koleso, ktoré sa vypínalo do výšky a vysvieteno žiarilo do diaľky. Vedela som že hotel je blízko a konečne som bola na recepcii kde ma už čakala Peťka Baťková a Eva Bradová.


Konferencia DoTERRA 18 – 19. 5. 2018 London

Prvú vetu čo som si na konferencii do zošita zapísala bolo, že David Stiring povedal, že DoTERRA je bez dlhu!!!


Na začiatku zamestnávala 5000 ľudí, v roku 2016 už 35000 ľudí.

,,Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov.”

V USA je DoTERRA najväčšou spoločnosťou svojho druhu.

3 roky za sebou vyhrala DoTERRA zlatú medailu za esenciálne oleje, cena Utah Genius.


Najdôležitejší v DoTERRA sú ľudia. Zameriavajú sa na drobnosti.

Priama zdravotná starostlivosť za pomoci Esenciálnych olejov.

Primárna skupina je matky s deťmi, pretože sa starajú o zdravie celej rodiny.

DoTERRA servis funguje už v 17tich jazykoch!!!

Udržateľnosť spolupracovníkov je viac ako 65% a stúpa,  pričom v iných firmách je pod 15%.


Revolúcia s Esenciálnymi olejmi.

Nelisujú olej z listu mechanicky, ale za procesu suchej pary vznikne obranný mechanizmus, ktorý sa zbiera. Z toho je silné, účinné medikamentum.

Majú pod kontrolou kvalitu 86 olejov všade po svete.


Vznikajú školy, lekárske zariadenia všade po svete. Dodávajú lekársky materiál.

Založili Humanitárnu organizáciu Projekt Co impakt – humanitárny aspekt, 15 projektov v rôznych krajinách Haity, Bulharsko, Keňa…


Spájajú homeopatiu, západnú medicínu, výživu.

V Utahu, Dallas urobili kliniky, kde používajú esenciálne oleje k zlepšeniu zdravotnému stavu pacientov. Expanzia, zdvojnásobuje sa trh v Mexiko, Moskva, Rusko, Čína, Japonsko, Austrália, Ekvador, Nový Zeland, Brazília, Filipíny, Európa…


Ich cieľom je investovať do Budúcnosti krajiny, platia veľmi hojne zberačom rastlín a plodov. Investujú do zeme. Spájajú zberateľov, aby mohli pracovať spolu a spolupracovať ženy aj muži.

Olejčeky DoTERRA majú blahodárne účinky na fyzickej, psychickej, emocionálnej, spirituálnej, finančnej úrovni.

Na konferencii nám predstavili novú kolekciu: pre Yógu, pre Meditáciu.

Zmieriť sa a zosúladiť so svojou mysľou a telom za účelom vyššej misie.

Kto som? Kto chcem byť?

Spomaliť dosť na to, aby som si uvedomila a prijala pravdu o svojej vlastnej hrdosti.

Sloboda. Dôvera sama v seba. Telo dosiahne toho čomu myseľ verí.



Anchor – stabilita, podpora sily keď sa cítite ,,rozlietaný”, pokornosť. Oleje: Lavender, Cedarwood, Frankincense, Cinnamon Bark, Santalwood, Black Pepper, Patchouli (Levanduľa, Cédrové drevo, Kadidlo, Škorica, Santalové drevo, Čierne korenie, Pačuli)

Align – zmes na nájdenie svojho stredu, udržuje balance, hranice, sebaakceptovanie. Oleje: Bergamot, Coriander, Marjoram, Pepermint, Geranium, Basil, Rose, Jasmine (Bergamot, Koriander, Majorán, Mäta, Muškát, Bazalka, Ruža, Jazmín)

Arise – udržuje v strede, pozdvihuje, uľahčuje veci, sústredenie, jasnosť, intuícia, ciele. Oleje: Lemon, Grapefruit, Siberian Fir, Osmanthus, Melissa (Citrón, Grep, Sibírska jedľa, Osmant, Medovka)

Vodu a pohyb nám treba dodržiavať každý deň, kosti sú tvorené 80% z vody!

Ďalšia novinka na trhu je olejček Copaiba.

Zo 4 rôznych Copaibových stromov, je super na nervový a endokrinný systém.

O tele nie je možné rozmýšľať izolovane, to isté platí aj o esenciálom oleji.



Použitie 100% prírodných esenciálnych olejov:

Na Esenciálnych olejoch nie je návod, to znamená, že keď používate olej, že mu rozumiete.

Aromaticky – dýchaním sú pužiteľné vždy a za každých okolností. Je to úžasne bezpečné a jednoduché.

Natieraním na kožu. Aký je rozdiel medzi Touch riedeným a neriedeným 100% olejom? Neriedené čisté, vysoko koncentrované, niektoré sú nutné riediť. Platí menej je viac! treba používať častejšie, lebo čisté sú prchavejšie. Touch – riedené čistým kokosovým olejom prenikajú rýchlejšie, ostávajú dlhšie, bezpečné aj pre maličké deti.

Vnútorne – bezpečné, účinné. Ale nemôžete si myslieť, že keď vypijete 15ml oregana nič sa vám nestane! Dr.Hill hovorí, že vždy sa môžeme o neho oprieť. Treba veriť sami sebe, svojej intuícii. Niektorí sú viac citliví na oleje ako ostatní, tým treba riediť.

Platí pravidlo: ,,Menej je viac a 1 kvapka stačí”

Oleje pracujú na frekvenciách a vibráciách.

Dôležité je ako olejčeky najradšej používate vy a ako najlepšie fungujú pre vás.

Nádherné Kvetinové oleje stabilizujú imunitu.


Neroli – z kvetu divokého pomarančovníka (pri používaní sa zvyšuje gaba)

Rose – z ružových kvetov (pri používaní sa zvyšuje serotonin)

Jasmine -z jazmínových kvietkov (pri používaní sa zvyšuje dopamin)

Celé stretnutie DoTERRA a konferecia boli veľmi príjemné, bohaté a výživné. Dokonca som sa osobne stretla s Jason Smyth (paralympian Gold Medalist), ktorý aj napriek tomu, že nás vidí rozmazane, to nevzdal a vyhráva svoje jedinečné víťazstvá.


To hlavné posolstvo je: ,,1 kvapka dokáže premeniť váš svet, vaše prežívanie a správanie”. Vyskúšajte, môže to byť pre vás zázrak :-)

Ľudia potrebujú prirodzené veci. Oleje sú pre všetkých. Oleje ako životný štýl.

Keď sme už plné nových vedomostí a prevoňané nádhernými vôňami kráčali von z kongresovej haly Excel, vydali sme sa do blízkeho hotela Holiday Inn, kde sme mali stretnutie všetkých Slovákov čo sme na konferenciu prišli. Keďže na konferencii bolo 5000 ľudí, tam sme sa všetci nevideli. Veľmi milé pohostenie pre nás pripravili Sharon McDonald s Monikou. Pozvanie prijali aj Murray Smith s manželkou a nová GR Lisa Burke. Niečo fajné sme spapali, poobjímali sa s ostatnými DoTERRAkmi, porozprávali, pofotili a už bolo ísť treba na izbu si baliť veci.

S Peťkou sme sa rozhodli, že už keď sme tu, ideme pozrieť na London Brige. Práve zapadalo slnko, prenádherný pohľad nad Temžou v diaľku Londýna. Zrazu cítim sladkú škoricovú vônu. Trdelník? Nie. Pražené karamelové oriešky, ktoré nás zlákali svojou omamnou vôňou mi k večernému Londýnu prišlo to ,,pravé orechové”.


Cestou na letisko sme sa zastavili v Indickej reštaurácii Cinnamoon Bazar, kde majiteľkou je skvelá, milá a príjemná Češka Anička a dala nám jesť také fajné pochutinky, že sme sa až ,,za ušami olizovali” :-D

Keďže celý výlet bol netradičný, tak samozrejme aj cestou na Slovensko meškalo lietadlo, a tak som nestihla nočný autobus domov. Našťastie vedľa mňa v lietadle sedeli nádherné žienky Ivanka a Helka Vargová, ktorá ma aj so svojou ďalšou dcérou s priateľom odviezli na Autobusovú stanicu do Zvolena. A tam meškal autobus z Prahy, tak som sa nakoniec aj stihla dopraviť domov.

Ďakujem za všetkých fantastických ľudí, ktorých som po tejto ceste stretla a spoznala :-)

Prajem nádherný dníček a všetko dobre nech sa darí

Napísala: Lenka Slniečko Simanová

Dátum publikácie: 25. 5. 2018