Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

VOŇAVÝ TROJDARČEK - Letná promočná akcia

VOŇAVÝ TROJDARČEK - Letná promočná akcia

Oficiálny leták k letnej promočnej akcií si môžete stiahnúť tu.


O 3 dôvody viac si otvoriť veľkoobchodný účet v dōTERRA v júni a júli 2018  

Esenciálne oleje dōTERRA - čisté a účinné dary prírody môžete získať jednoducho a výhodne spolu s viacerými darčekmi a výhradne v júni a júli 2018 aj s darčekmi v špeciálnej letnej promočnej akcii.

Získajte od dōTERRA čo najviac.

Čo získate otvorením Veľkoobchodného účtu v dōTERRA ?

Zľavu 25% na nákup všetkých produktov, účinné formy vzdelávania v aromaterapii, kreditné body za nákupy naspäť v Programe vernostných odmien (LRP), ktoré je možné použiť namiesto vlastných peňazí pri ďalších nákupoch i mesačné darčeky zdarma, ktoré maximálne prelacnia Váš nákup.

Avšak iba TERAZ získate navyše v špeciálnej promočnej akcii dodatočný Voňavý trojdarček.

Každý, kto si otvorí účet v júni 2018 a v júli si objedná cez Program vernostných odmien produkty nad 100 PV, získa zdarma skvelú zubnú pastu OnGUARD a tiež 15 ml Wild Orange. Ak si aj v auguste objedná cez Program vernostných odmien produkty nad 100 PV, získa SPA osviežujúci sprchový gél a navyše aj úžasnú knihu o aromaterapii - Modern Essentials v slovenčine. Táto istá príležitosť čaká aj na tých, ktorí si otvoria účet v júli 2018, takže získajú rovnaké darčeky za objednávky v auguste  a septembri.  

Knihu Modern Essentials získa nový člen dōTERRA len v prípade, že po otvorení účtu budú nasledovať 2 mesačné LRP objednávky. Tento Voňavý trojdarček prelacní výrazne Vaše objdenávky, takže za rovnaké peniaze získate omnoho viac hodnoty. Skúsení konzultanti, ktorí Vám špeciálnu promočnú akciu ponúkli, Vám detailne vysvetlia, čo a ako urobiť, aby ste k svojmu účtu v dōTERRA získali každý mesiac čo najviac hodnoty vo forme skvelých produktov.


Dátum publikácie: 2. 7. 2018