Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

PRODUKT MESIACA – CYPRUŠTEK 5 ML LEN JANUÁRI

PRODUKT MESIACA – CYPRUŠTEK 5 ML LEN JANUÁRI

PRODUKT MESIACA – CYPRUŠTEK 5 ML 

Získaný z dreva japonského stromu cypruštek. Tento esenciálny olej upokojuje pokožku, uvoľňuje myseľ a má relaxačnú arómu.  

  

V Japonsku sa tento olej používa do kúpeľa na relaxáciu. Drevo sa používalo stáročia pri stavbách svätýň a chrámov a dodnes sa používa v drevárskom odvetví. Naše udržateľné postupy v oblasti zaisťovania zdrojov v spojení s japonskými programami lesného hospodárstva pomáhajú regulovať premnoženie stromu cyprušteka. doTERRA využíva vedľajší produkt z drevárskeho odvetvia a zaisťuje, aby žiadna časť stromu nevyšla nazmar. Proces zároveň pomáha vytvárať viac pracovných miest vo vidieckych oblastiach. Tento jedinečný prvotriedny olej dáva späť to, čo sme z neho získali ľuďom v krajine, z ktorej pochádza a môže byť teraz súčasťou vašej zbierky olejov. 

  

Wellness konzultanti a veľkoobchodní zákazníci dostanú výrobok mesiaca ZDARMA pri vytvorení LRP objednávky za minimálne 125 PV v termíne od 1. do 15. januára 2020. (Iba jeden produkt mesiaca zdarma na jeden účet.) Olej cyprušteka je časovo obmedzená ponuka produktu a je k dispozícii len v januári ...získajte ten svoje ešte DNES!

Podrobnosti tu!

Dátum publikácie: 1. 1. 2020