Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

2# Spring Aromatics Diffused Kit

2# Spring Aromatics Diffused Kit

Spring Tour už prichádza! Čoskoro objavíte nové spôsoby, ako prevratne zmeniť svoj wellness pomocou sily esenciálnych olejov. Do začiatku turné zostáva už len niekoľko týždňov, tak si pozrite tieto exkluzívne špeciálne balíčky na turné, ktoré sú v predaji počas celého trvania podujatia Spring Tour 2020.  

Rezervovať lístky


2# Spring Aromatics Diffused Kit 

Uľahčite si týmto balíkom Spring Aromatics Diffused Kit * emocionálnu terapiu vonnými látkamia ušetrite viac ako 33 %. Môžete kúpiť len počas nášho podujatia Spring Tour**. PLUS – zúčastnite sa jedného z našich podujatí Spring Tour a získate ZDARMA olej/oleje, ktorý/ktoré si odnesiete domov, ak si balíček zakúpite priamo na živom podujatí. 

 

Popis balíčka: Balíček Spring Aromatics Diffused Kit obsahuje patentované zmesi esenciálnych olejov, ktoré predstavujú šesť kategórií emocionálnej pohody. Je čas vyvážiť a rozjasniť vaše premenlivé nálady, nájsť utešenie a povzbudenie či inšpirovať sa, aby ste znovu zanietene snívali.  

   

Difúzer Petal 2.0 je silný a moderný a šíri mimoriadne jemnú hmlu, ktorá pokryje priestor až 30 metrov štvorcových. Difúzer Petal 2.0 vám zaistí úplnú kontrolu nad spôsobom, akým doma rozptyľujete oleje: nastavte si svetlo podľa vlastných potrieb a prispôsobte si produkciu hmly výberom z prevádzok 2 a 6 hodín nepretržite alebo 12 hodín prerušovane. 

 

Balíček obsahuje: 5 ml fľaštičky: dōTERRA Motivate™, dōTERRA Cheer™, dōTERRA Passion™, dōTERRA Forgive™, dōTERRA Console™, dōTERRA Peace™ a Petal 2.0. 

 

108.50 PV 

126,11 €  

 

Ceny sú bez DPH 

Zľava v % sa uplatňuje na ČISTÚ cenu.  

Čisté ceny a percentá zliav môžu medzi krajinami mierne kolísať.



Dátum publikácie: 17. 2. 2020