Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

doTERRA Europe Diamond Club – Enrolments

doTERRA Europe Diamond Club – Enrolments

doTERRA Europe Diamond Club – Enrolments

Kvalifikačná registrácia je akákoľvek nová registrácia WA -partner alebo WC- zákazník s najmenej 100 PV, ku ktorému dôjde v dôsledku stretnutia, na ktorom sa osobne zúčastní člen Diamond Club *. Noví zaregistrovaní sa musia fyzicky zúčastniť udalosti (webové semináre, konferenčné hovory, stretnutia Skype, GoToMeetings a podobne sa NEPOČÍTAJÚ). Registrácie musia byť zadané online členom Diamond Club (prostredníctvom portálu Diamond Club) do 3 pracovných dní od stretnutia, aby sa započítali do vašich súčtov. Miestne udalosti, na ktorých sa člen Diamond Club osobne zúčastňuje prezentácie, sa tiež započítavajú do vašej požiadavky na registráciu. Toto kolo diamantového klubu bude mať povolený prenos osôb na osobu, ak to umožňujú miestne smernice, aj online udalosti.

Ďalej diamantový klub, ktorý nastaví jednu objednávku LRP na 100 PV alebo viac objednávok, ktoré sa spracujú mesiac po ich registrácii, získa 25 produktových bodov hneď po spracovaní ich prvej objednávky na 100 PV LRP. Rovnako dostanú 25 bodov, keď bude spracovaná ich druhá objednávka 100 PV LRP.

November PastTense za 100 PV PastTense & Deep Blue za 400 PV


Ak kvalifikovaná registrácia nie je zadaná prostredníctvom portálu Diamond Club, nový WA nemá nárok na propagačnú akciu; za vstup do registrácií prostredníctvom portálu je zodpovedný člen klubu Diamond. Je zodpovednosťou člena klubu Diamond pripraviť svojich hostiteľov podujatia a vysvetliť im, ako sa novým WA dostane propagácia, iba ak člen DC osobne vstúpi do registrácie prostredníctvom portálu; nesprávne pokyny svojich hostiteľov môžu viesť k prepadnutiu bodov Diamond Club.

Kontaktujte členov Diamond Club:

Michalcová Andrea

Baťková Petra

Štrbáková Katarína

Viac informácií tu

:

Dátum publikácie: 1. 11. 2020