Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

„Celoživotné zdravie“ - Akcia pri registrácii 100-100-LLV

„Celoživotné zdravie“ - Akcia pri registrácii 100-100-LLV

„Celoživotné zdravie“ - Akcia pri registrácii 100-100-LLV

Každý nový člen doTERRA, ktorý sa zapísal a zadal jednu registračnú objednávku za 100 PV alebo viac v januári 2022 sa môže teraz zúčastniť na druhom kroku našej akcie pri registrácii. Nižšie nájdete pripomenutie, ako sa kvalifikovať a získať ZDARMA dōTERRA balíček Lifelong Vitality Pack™.

Ako ho získať1. Ak nový wellness konzultant alebo veľkoobchodný zákazník doTERRA zadal jednu registračnú objednávku za 100 PV alebo viac v období od 1. do 31. januára 2022, potom je oprávnený dokončiť nižšie uvedený druhý krok. 2. Zadajte jednu objednávku v rámci programu vernostných odmien za 100 PV alebo viac v období od 1. do 28. februára 2022. 

Keď nový člen doTERRA dokončil kroky jedna a dva, získa ZDARMA dōTERRA balíček Lifelong Vitality Pack™zahrnutý do jeho februárovej LRP objednávky!Na túto akciu sa môžu kvalifikovať iba noví členovia , ktorí sa registrovali v januári a dodržali vyššie uvedené kritériá. Podrobnejšie informácie, často kladené otázky, pravidlá a termíny nájdete kliknutím na nižšie uvedený odkaz.

Info o akcií:

Info o produkte:

Dátum publikácie: 1. 2. 2022