Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

NOVINKA! Produkty s novým zložením

NOVINKA! Produkty s novým zložením

NOVINKA! Produkty s novým zložením

Na našich esenciálnych olejoch je skvelé, že sa rozvíjajú s rastlinami, z ktorých sa získavajú. V rámci nášho záväzku prinášať vám produkty najvyššej kvality sme zmenili zloženie niekoľkých obľúbených produktov dōTERRA.

Informácie o produktoch si pozriete kliknutím na názvy produktov.

PastTense™ (10 ml)– Objavte vylepšenú receptúru zmesi PastTense™! Spolu s esenciálnymi olejmi Eukalyptus, Muškát, Kopaiva, Badián a Mäta klasnatási môžete stále vychutnávať skvelé relaxačné účinky uchované v tejto ikonickej zmesi. Túto vzrušujúcu zmes PastTense™ s novou receptúrou si môžete kúpiť v krajinách EÚ aj mimo EÚ, zatiaľ čo pôvodná zmes PastTense™ zostane v predaji v krajinách mimo EÚdo vypredania zásob.

dōTERRA Motivate™ (5 ml)– Po uvedení 10 ml guľôčkovej fľaštičky začiatkom tohto roka si užívajte 5 ml verziu. Má pridané účinky oleja Vanilka a z hľadiska arómy si zachováva svoj svieži, čistý a mätový profil. Zloženie zmesi bolo zmenené, aby teraz obsahovala oleje Divoký pomaranč, Citrón, Mäta klasnatá, Citrónová tráva, Kardamón a Tonková fazuľa.

dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml)– V prípade, že ste to zmeškali, zloženie dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml) bolo nedávno zmenené. Obsahuje oleje Divoký pomaranč, Badián, Zázvor, Bergamot, Ylang-ylang, Kadidlo, Citrónová tráva, Tonková fazuľa a čistý výťažok z vanilkového struku vo Frakcionovanom kokosovom oleji. Ako lúč slnka sa môžete stále cítiť optimisticky a pozitívne s našou zmesou s novou receptúrou. Má rovnaké povznášajúce vlastnosti a jedinečné účinky.

xEO Mega™ - Ak ste zmeškali naše posledné aktuálne informácie, zloženie xEO Mega™ bolo zmenené s obsahom oleja zo semien hadinca a oleja zo semien hrozna. Má širšie účinky, čo sa týka vitamínu D a A a omega mastných kyselín.

*Účinky a použitia sú výhradnépre botanické zložky a konkrétny produkt, pre ktorý sa môže vyhlásenie uvádzať.



Dátum publikácie: 1. 7. 2023