Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

NOVINKA! Produkty s novým zložením

NOVINKA! Produkty s novým zložením

NOVINKA! Produkty s novým zložením

Zmesi

Aby sme zlepšili náš globálnyvplyv, zakomponovali sme náš nový produkt v rámci iniciatív Cō-Impact Sourcing™, Vanilka SFE (supekritický kvapalný extrakt), do každej zmesi dōTERRA obsahujúcej olej Vanilka. S cieľom maximalizovať jej cielené účinkysme uskutočnili aj niekoľko ďalších zmien, ktoré môžete podrobne vidieť kliknutím na názvy produktov.

Zostaňte naladení na ďalší e-mail o zmenách v zložení, ktorý príde čoskoro.

Citrus Bliss™ (15 ml) - Obsahuje nový zdroj oleja Vanilka. Pridali sme oleje Zelená mandarínka, Limetka, Litsea a Tonkový fazuľa namiestoolejov Tangerínka a Klementínka.

dōTERRA Cheer™ (5 ml) - Po májovom uvedení 10 ml verzie kombinuje dōTERRA Cheer™ oleje Divoký pomaranč, Badián, Zázvor, Bergamot, Ylang-ylang, Kadidlo, Citrónová tráva, Tonková fazuľa a Vanilka.

Výživové doplnky

Výživové doplnkydōTERRA patria medzi jedny z vašich najobľúbenejších produktov a my sme naďalej odhodlaní zlepšovať ich zloženie s ohľadom na členov a vhodnosť pre Európu. Po uvedení xEO Mega™ s aktualizovanou receptúrou začiatkom tohto roka sa tešte z nového zloženia Alpha CRS™+ a Microplex VMz™ ako súčasti balíka dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (LLV). Vďaka našim starostlivo aktualizovaným výživovým doplnkom dôverujte produktu, na ktorý sa môžete spoľahnúťa ktorý má viac účinkov, ktoré môžete zdieľať a propagovať.

Jednotlivé informačné hárky o produktoch si pozriete kliknutím na názvy produktov.

Alpha CRS™+ - obsahuje výťažok z listov artičoka namiesto výťažku zo semienka pestreca mariánskeho vrátane rozšíreného rozsahu botanických účinkov v rámci zloženia.

Microplex VMz™ - teraz vyvinutý so zdrojom vitamínu D vhodným pre vegánov ako aj viacerými účinkami vďaka hlavným rastlinným zložkám.

xEO Mega™ – Nezabudnite, že si môžete vychutnať nedávno aktualizovaný xEO Mega™, s obsahom oleja zo semien hroznaa oleja zo semien hadinca.Má väčšie množstvo účinkov, čo sa týka vitamínu D a A a omega mastných kyselín, ktoré môžete zdieľať a propagovať.



Dátum publikácie: 1. 9. 2023