Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Handmade čokoesenciálne pralinky (10. 12. 2018)

Získajte čokoládovo-voňavé inšpirácie ako nevšedne a handmade obdarovať vašich najbližších a pripravte vaše prvé čokoesenciálne pralinkové potešenie pre radosť všetkých mlsných jazýčkov.

Pozývame Vás na sladký workshop, kde si tvorivými rúčkami vyrobíte osobný čokoládový pralinkový balíček s prianiami, dekoráciami a príchuťami podľa svojej fantázie pre seba či svojich blízkych. 


Pripravené pre vás budú všetky potrebné ingrediencie ako:

  • pomarančový, škoricový a mätový doTERRA olej
  • rôzne oriešky a mandle
  • sušené a kandizované ovocie
  • nugát a ďalšie iné dobroty. 


K vlastnoručne vyrobeným bonbónikom pridáme priania a ozdôbky. Pripravené budú krabičky, mašličky a hodvábny papier s Mikulášskou a vianočnou tematikou. 


Sladkým workshopom Vás bude sprevádzať kulinárka "Cookučka" - Katarína Medveďová. Je žurnalistka, kuchárka a lektorka. Svoje kuchárske skúseností získavala v detskej škole varenia a reštaurácii u Jaroslava Žídeka, v Jeminé v Starej tržnici, kde lektoruje kurzy. Ďalej pri spolupráci na detských gastro akciách s Nórskym veľvyslanectvom a šéfkuchárom Daniélom Rougé Madsenom, vo Viedni v ateliéri Stefana Lievehra pri foodstylingu a na mnohých kurzoch varenia a workshopoch v školách i vo firmách. V svojom projekte Cookučka sa venuje najmä téme detská a rodinná strava.


DETAILY KURZU

Kurzovné je 25 euro na osobu. Ak idete s deťmi, ich vstupné je 20 euro. V cene sú všetky suroviny, krabičky, bonbónové košíčky a materiál. Tento sladký workshop je limitovaný, zúčastniť sa ho vie: 10 čokoesenciálnych pralinkárov.

10.decembra 2018 od 17:00 do 19:30
Esenciálny servis, Bajkalská 25 Bratislava


Handmade čokoesenciálne pralinky

Detail podujatia

Dátum
10. 12. 2018
Čas
17:00 – 19:30
Miesto
Esenciálny servis, Bajkalská 25, Bratislava
Cena
€ 25,00 (20,83 € bez DPH)