Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Supersobota Január 2019 (12. 1. 2019)

Aj v novom roku sme pre vás v sobotu pripravili Supersobotu so skvelým programom.

Pozývame Vás na špeciálnu novoročnú Supersobotu, kde budete môcť spoznať výnimočného doterráka, Karola Váczyho. Karol, ktorého prezývajú východoeurópsky Tony Robins, svojimi skúsenosťami a znalosťami pomohol mnohým ľuďom nielen s olejmi ale aj vybudovať úspešné biznisy. Má za sebou históriu členstva $5M marketingových podnikateľov. Nenechajte si ujsť jeho prezentáciu Voňavej lekárničky ako aj prednášku o tom ako úspešne podnikať s dōTERRA.  

Špeciálne stretnutie bude trvať od 10.-14.00 hod v Coop Jednota, Bratislava, Bajkalská 25 a určite sa Vám na neho oplatí prísť aj z odľahlejších častí Slovenska či Česka.

Supersobota začína Voňavou lekárničkou o 10.hod, preto určite pozvite každého ovzorkovaného človeka. Toto bude pre neho výborná príležitosť otvoriť si veľkoobchodný účet. Ak takých nemáte, využite ešte tých niekoľko dní, čo Vám zostávajú do soboty. Po lekárničke bude prestávka, po ktorej bude intenzívny tréning pre všetkých, ktorí podnikanie s doTERRA berú vážne. Stretnutie skončí o 14.hodine, preto si doneste aj niečo pod zub.

Tešíme sa na Vás.



Supersobota Január 2019

Detail podujatia

Dátum
12. 1. 2019
Čas
10:00 – 14:00
Miesto
Esenciálny servis, Bajkalská 25, Bratislava
Cena
€ 5,00 (4,17 € bez DPH)