Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Zdraví a štíhli s EO (1. 3. 2021)

Už sa Vám niekedy stalo, že ste si kúpili permanentku do posilňovne, chvíľu ste usilovne cvičili a potom ste už do posilky ani nevkročili a nechali ste zvyšok prepadnúť?


Alebo ste začali meditovať, meditovali ste každý deň, až kým Vás niečo vo Vašom živote z toho nevyrušilo a potom ste sa už k tomu nevrátili a o niekoľko rokov neskôr ste stále dúfali, že z Vás bude usilovný meditátor?

Alebo čo tak toto…

Začali ste už niekedy novú diétu, precízne ste ju nejaký čas dodržiavali, zhodili ste zopár kíl a cítili ste sa skvelo a potom ste sa z toho režimu trochu vykoľajili a vrátili ste sa k starým návykom a o rok neskôr ste vážili vážili toľko , čo predtým?

Tieto scenáre sú veľmi typické. V skutočnosti väčšina z nás sa tam nájde. Začíname s veľkou dávkou motivácie, a chvíľu sme úspešní, ale potom nás to prejde a sme tam, kde sme začínali.

Zas…

A znova…

A znova.

Ak vás to zaujalo pripojte sa tu: https://zoom.us/j/99648643968


Spôsob akým väčšina nás vníma zmenu je natoľko nesprávny, že nás predurčuje k zlyhaniu.

Ale vyzerá to tak, že existuje jednoduchá ZMENA POHĽADU, ktorá vám dokáže pomôcť vyhnúť sa tomuto začarovanému kruhu, ak sa o nej dozviete.

Pozývam Vás do programu založenom na výskumoch neurovedkyne Dr. Susan Pierce Thompsonovej, ktorý som ja sama pred tromi rokmi vyskúšala. Na základe jej programu som zhodila 18 kg a naučila som sa mnohým vynikajúcim návykom pre život.

Všetkým, čo majú záujem o program na schudnutie, ktorý je zároveň prospešný pre zdravie /fyzické aj duševné/ a nezávisí od pevnej vôle, v pondelok 8.2 o 20.00 na zoome začíname program Zdraví a štíhli s esenciálnymi olejmi.

Čo môžem získať z tohto programu:

Návod na zdravý jedálniček

Podporu očisty organizmu, vstrebávania živín a harmonizáciu tráviaceho traktu pomocou esenciálnych olejov

Podpornú skupinu ľudí, ktorí spolu začnú meniť svoj život.

Teším sa na Vás v pondelok o 20.00

https://zoom.us/j/99648643968

S láskou a nadšením

Martina Valníčková

Zdraví a štíhli s EO

Detail podujatia

Dátum
1. 3. 2021
Čas
20:00 – 21:00
Miesto
online cez aplikáciu ZOOM