Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

dōTERRA Grand Spring Tour Online 2021 – Slovakia (10. 3. 2021)

dōTERRA Central Europe Grand Spring Tour Online 2021 – Slovakia

REGISTRÁCIA ZADARMO TU!

Podujatia Spring Tour Online vám pomôžu sa zamerať na zdravie a pohodu a objaviť spôsoby, ako vašim najbližším poskytnúť účinné riešenia. A to všetko z pohodlia vášho domova.

Na čo sa teda môžete tešiť na tohtoročnom virtuálnom turné? Dozviete sa o celistvom životnom štýle, vaša rodina dostane možnosť využiť nástroje na aktívnu starostlivosť o seba. Spring Tour je príležitosť, ktorú nesmiete zmeškať. Zlepší spôsob, akým sa staráte o zdravie a pohodu vďaka sile esenciálnych olejov.

Bezpečie a pokoj doma

Starostlivosťou o vaše zdravie a pohodu dosiahnete zdravie a uspokojujúci život vďaka vedomým rozhodnutiam v duševnej aj fyzickej oblasti. Nachádzať prirodzené riešenia pre vás a vašu rodinu prináša duševnú pohodu a pokoj do vášho domova. Preto príďte a pridajte sa k nám na našom podujatí Spring Tour Online . Dozviete sa, ako byť v súlade s rytmami vášho tela vďaka uváženým informovaným rozhodnutiam.

Losovanie cien na Spring Tour Online

Keď sa zaregistrujete na podujatie Spring Tour Online na Eventbrite*, zapojíte sa do zlosovania o výhry produktov doTERRA, ktoré zašleme priamo na vašu adresu! Žrebovanie cien je výhradne určené pre tých, ktorí sa zúčastnia online turné, preto sa uistite, že svoje podujatie nezmeškáte. Výherca bude vyhlásený počas živého podujatia a mohli by ste to byť vy! Pripomíname, že každý účastník môže byť zaradený do žrebovania iba raz, účasť na žrebovaní je neprenosná, nemožno ju zameniť ani priradiť jej peňažnú hodnotu.

*Registrácia sa uzatvára 24 hodín pred začiatkom podujatia, preto si vyhraďte dostatok času na prihlásenie sa na podujatie.

Pridajte sa k nám na podujatí Spring Tour Online – tešíme sa, ako sa s vami stretneme elektronicky!

Toto podujatie sa bude konať v jazyku:

Angličtina

Tlmočenie bude k dispozícii v nasledujúcom jazyku/nasledujúcich jazykoch:

slovenský

Balík Spring Exclusives Kit

doTERRA Europe Spring Tour Online predstavuje balík Spring Exclusives Kit s neuveriteľnou 20 % zľavou z bežnej celkovej veľkoobchodnej hodnoty!

Tento balík musíte túto jar mať! Obsahuje úžasné, časovo obmedzené ponuky a upokojujúce mydlo na kúpanie dōTERRA Balance™! So štýlovou taškou značky doTERRA, vyrobenou z recyklovaných materiálov, ktorá je vynikajúca na uloženie všetkých vašich obľúbených produktov doTERRA doma alebo na cestách!

Balík Spring Exclusives Kit obsahuje:

Tulsi (Bazalka posvätná) (5 ml), Davana Touch (10 ml guľôčková fľaštička), Mäta citrónová (15 ml), Mydlo na kúpanie Balance, Značková polyesterová taška doTERRA (19 cm x 5 cm x 11 cm). Každý produkt príde zabalený vo vnútri značkovej tašky doTERRA!

Limit 1 balík na objednávku.

K dispozícii do vypredania zásob prostredníctvom štandardných alebo LRP objednávok pre všetkých členov doTERRA do 31. marca 2021.

Event description picture

Najlepšie reproduktory

Emily Wright

Emily musíš jednoducho milovať. A ak poznáte doTERRA, poznáte jej srdce. S viac ako dvoma desaťročiami porozumenia a vodcovstva na trhu s éterickými olejmi naďalej vedie Wellness Advocate a interný tím spoločnosti v spoločnom úsilí o vytvorenie lepšieho sveta. Emilyine rozsiahle skúsenosti so všetkými aspektmi trhu s éterickými olejmi a vedúce postavenie v oblasti predaja a marketingu v USA a Kanade jej umožňujú kombinovať dve lásky: éterické oleje a ľudí.

Emily má vrodenú schopnosť rozoznávať, čo je možné, a neustále pracuje s rôznymi ľuďmi s rôznymi zručnosťami a spája ich s cieľom dosiahnuť spoločné ciele. Jej viera v ľudskosť a schopnosť rozpoznať talent u každého jednotlivca, s ktorým sa stretne, sú jej najväčšími prednosťami. Emilyina profesionalita a vášeň je založená na hľadaní najčistejších a najsilnejších éterických olejov na svete, vzdelávaní jednotlivcov o ich obrovských výhodách a rozvoji ľudí.

Emily je držiteľkou mnohých ocenení vrátane ocenení 30 Women to Watch Awards (2018, Utah Business) a Pathfinder Award (2018, Salt Lake Chamber). Za svoj najväčší úspech považuje matku štyroch krásnych detí, babičku pekného vnuka a manželku skromného kovboja.

Dr. Brannick Riggs

Dr. Brannick Riggs sa narodil Lafayette, štát Indiana, ale vyrastal v rôznych častiach sveta. Je rodinný lekár certifikovaný radou. V roku 2001 dokončil štúdium na lekárskej univerzite University of Arizona College of Medicine v Tucsone a popritom sa odborne vzdelával v komplementárnej a alternatívnej medicíne. Po štúdiu dostal možnosť zúčastniť sa programu pre praktických rodinných lekárov McKay-Dee Family Practice Residency Program, čo ho aj jeho rodinu priviedlo do Ogdenu, štát Utah. Zaoberá sa liečbou v rámci celého spektra praktického lekárstva a je členom Americkej akadémie rodinných lekárov (American Academy of Family Physicians). Dr. Riggs pôsobil ako odborný riaditeľ svojho zdravotníckeho zariadenia s piatimi poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti ako aj domova opatrovateľských služieb a dvoch skupín hospicov. V rokoch 2014 až 2017 pracoval aj ako riaditeľ pre oblasť liečby v severnom Utahu (Northern Utah Medical Director) pre poskytovateľa zdravotnej starostlivosti Revere Health.

Dr. Riggs má silný záujem o zdravotnú starostlivosť založenú na hodnotách a jeho veľkým prianím je premena povolania, ktoré tak miluje, pre dobro pacientov a lekárov. Mal tú česť získať ocenenie Patients’ Choice Award sedem rokov po sebe. Teraz je Chairman of the Medical Advisory Board a Vice President of Clinical Initiatives pre spoločnosť doTERRA. Rád používa oleje vo svojej domácnosti a začleňuje ich aj do svojej lekárskej praxe pre zdravie pacientov. Keď nepracuje, trávi Dr. Riggs a jeho manželka Juli čas so svojimi piatimi deťmi vonku vo Wasatch Front. Spolu sa venujú záhradke, starajú sa o svoju malú farmu a radi cestujú po svete.


dōTERRA Grand Spring Tour Online 2021 – Slovakia

Detail podujatia

Dátum
10. 3. 2021
Čas
18:00 – 21:00
Miesto
internetový hovor