Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

1. Aprílová výzva - Očista s doTERRA (20. 4. 2021)

Očista s doTERRA

Prečo potrebujeme urobiť očistu?

Toxíny zo stravy sa hromadia v našom systéme a vedú k rôznym zdravotným problémom. Očista pomáha tieto toxíny eliminovať. Detoxikácia pomáha pri udržiavaní systémov v rovnováhe a eliminuje škodlivé baktérie, ako sú kvasinky (kandida), plesne, parazity a iné škodlivé elementy. Gastrointestinálny trakt je najdôležitejším orgánom pri detoxikácii!

VYSKÚŠAJ:

Jarná očista je už neodmysliteľný „rituál“ každého moderného človeka. Určite vieš, že v doTERRA na to máme perfektné riešenie.

Absolvovali ste už na vlastnej koži doTERRA očistu? Ak je tvoja odpoveď áno. . .

NAPÍŠ:

. . . budeme veľmi radi, ak sa s nami podelíš o tvoje individuálne skúsenosti. Tie pozitívne a aj tie negatívne, veď proces očisty predstavuje širokú škálu individuálnych pocitov, skúseností a zážitkov. Všetky tvoje postrehy môžu pomôcť ostatným lepšie pochopiť seba a svoje telo v očistnom procese. Budeme vďačný za každý riadok. . .

VYHRAJ:

. . . a tak ako vždy, sme pripravení odmeniť autorov troch vylosovaných komentárovv, samozrejme len ak svoje postrehy a skúsenosti uverejníš v komentári pod príspevkom na našej FB stránke.

A teraz výzva do zlosovania pre vás:

Každý, kto napíše svoje skúsenosti s jarnou očistou doTERRA v čase od 10.4.2021 - 20.4.2021 do komentára pod príspevkom s výzvou, uverejnenou v uzavretej FB skupine Esenciálne oleje - skupina pre doTERRA členov, bude automaticky zaradený do nášho hráčskeho kolesa.

Vylosujeme 3 (troch) výhercov, ktorých odmeníme produktami z US trhu (nedostupné v Európe) 3x ZENDOCRINE Complex!

1. Aprílová výzva -  Očista s doTERRA

Detail podujatia

Dátum
20. 4. 2021
Čas
20:00 – 20:30
Miesto