Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

2. Aprílová výzva - Alergie a riešenie doTERRA (30. 4. 2021)

Alergie a riešenie doTERRA

Alergické reakcie vznikajú, keď imunitný systém reaguje na cudzie látky z prostredia, ktoré sú inak neškodné pre väčšinu ľudí, ako je napríklad peľ, rôzne semená, včelí jed, alebo zvieracie chlpy. Látka, ktorá reakciu spôsobuje sa nazýva alergén.
Skutočná alergická reakcia je okamžitou formou hypersenzitivity, a je rozpoznateľná, pretože imunitný systém spustí prílišnú aktivitu špecifických bielych krviniek, ktoré sú aktivované protilátkami.

VYSKÚŠAJ:

Trpíš ty, alebo tvoji najbližší jarnými alergiami? Vyskúšali ste už doTERRA riešenie na typické jarné alergie? Uľavilo sa vám, alebo ste sa alergických problémov zbavili definitívne? . . .

NAPÍŠ:

. . . budeme veľmi radi, ak sa s nami podelíš o tvoje individuálne skúsenosti. Veríme, že vaše príspevky môžu byť naozaj rozmanité, pretože množstvo tzv. alergénov sa žiaľ neustále zyšuje. Všetky tvoje postrehy môžu pomôcť ostatným lepšie pochopiť seba a svoje alergické problémy, a ľahšie sa s nimi vysporiadať . . .

VYHRAJ:

. . . a tak ako vždy, sme pripravení odmeniť autorov troch vylosovaných komentárov, samozrejme len ak svoje postrehy a skúsenosti uverejníš v komentári pod príspevkom na našej FB stránke.

A teraz výzva do zlosovania pre vás:

Každý, kto napíše svoje skúsenosti s jarnou očistou doTERRA v čase od 20.4.2021 - 30.4.2021 do komentára pod príspevkom s výzvou, uverejnenou v uzavretej FB skupine Esenciálne oleje - skupina pre doTERRA členov, bude automaticky zaradený do nášho hráčskeho kolesa.

Vylosujeme 3 (troch) výhercov, ktorých odmeníme produktami 3x TriEase !

2. Aprílová výzva -  Alergie a riešenie doTERRA

Detail podujatia

Dátum
30. 4. 2021
Čas
20:00 – 20:30
Miesto