Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Čitateľský Klub ES (30. 6. 2021)

Emócie a esenciálne oleje

autor: MUDr. Katarína Loncková

Viac o knihe

Esenciálne oleje sa už po tisícročia používajú okrem liečby telesných ochorení aj na ovplyvňovanie emočného stavu, nálad a psychických ťažkostí.

Vôna sprevádza ľudstvo už od nepamäti, prvé zmienky o vonných olejoch boli objavené v oblasti ďalekej a starovekej Mezopotámie, z obdobia približne 2700 rokov pred naším letopočtom. . .

Výzva

čítaj - napíš - vyhraj

Milí doTERRA-ci,

Založili sme čitateľský klub, ktorého úlohou je podnietiť vás vrátiť sa k "takmer" zabudnutému kúzlu. Áno uhádli ste. Myslíme na "obyčajné" čítanie knihy, nie nemyslíme čítanie z IT zariadení, máme na mysli čítanie papierovej knihy.

ČÍTAJ:

Kniha ako neodmysliteľný priateľ, pomocník, spovedník, ako aj mocný motivátor, učiteľ, poradca.
Kniha dokáže robiť zázraky. Zázraky hlavne s postojom človeka v rôznych životných situáciách, preto sme sa rozhodli využiť túto knižnú silu pre osobný (aj osobnostný) rozvoj.

NAPÍŠ:

Mimoriadne prospešným sa ukazuje skúsenosť, že pokiaľ si prečítané knižné myšlienky aj zapisuješ, v budúcnosti si toho oveľa viac zapamätáš - a o to predsa ide, či nie?

VYHRAJ:

Áno, je rovnako dôležité vynaložiť úsilie na dosiahnutie výsledkov, ako aj oddych a odmena, ktorá pomáha k dobrému pocitu, uspokojeniu a oceneniu.

A teraz výzva do zlosovania pre vás:

Každý, kto prečíta knihu mesiaca a napíše komentár na tému "čo ma v knihe zaujalo najviac" pod príspevok s výzvou, uverejnenom v uzavretej FB skupine Esenciálne oleje - skupina pre doTERRA členov, bude automaticky zaradený do nášho hráčskeho kolesa.

30.6.2021 vylosujeme 3 (troch) výhercov, ktorých odmeníme produktami z US trhu (nedostupné v Európe) 3x Peppermint Softgels!
Okrem výhry, získate to najcennejšie. . .Viete čo je to?
Áno, zainvestovali ste do seba a získali ste VEDOMOSTI!

Čitateľský Klub ES

Detail podujatia

Dátum
30. 6. 2021
Čas
20:00 – 20:30
Miesto