Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Stronger Together Summer 2021 (17. 7. 2021)

Stronger Together Summer 2021

Registrujte sa tu:

Toto leto nadväzujeme na doTERRA Europe Connection sériou online podujatí v úzkom kruhu. Každé podujatie je jedinečné, každý trh má svoju vlastnú štruktúru a vy sa môžete od začiatku zapojiť do rozhovorov a tém. Na Stronger Together Summer 2021 sa bližšie pozrieme na úplne nové produkty a hlbšie preskúmame naše spojenia. Na vrchole letnej sezóny je jedným z hlavných bodov nášho programu správna sezónna starostlivosť vrátane účinnosti AromaTouch, radosti z pohybu, poskytovania riešení v podobe olejov, vedenia zmysluplných rozhovorov a ešte oveľa viac!

Zdieľanie spojení

Vyzývame všetkých dlhodobých používateľov olejov a lídrov – podeľte sa s nami o vaše odborné znalosti a know-how a dovoľte, aby sme čerpali z vašich skúseností. Všetky záležitosti týkajúce sa podnikania, budovania vášho tímu a osobného rozvoja, vaše príbehy naplnené víťazstvami, ale aj výzvami, sú neoceniteľným dôkazom, že tvrdá práca a odhodlanie vedú k úspechu.

Budovanie nových spojení

Zaujímajú vás esenciálne oleje? Naši lídri rozjasnia váš svet informáciami o sile používania a účinkoch, ktoré vám tieto dary zeme ponúkajú! Naučte sa identifikovať znepokojujúce oblasti vášho zdravia, pohody a životného štýlu a zistite, ktoré oleje dokážu pomôcť. Objavte jednoduché a účinné kroky ako zaradiť esenciálne oleje do vášho každodenného života. Počúvajte, učte sa, pýtajte sa a dostávajte odpovede od skúsených lídrov doTERRA a oveľa viac!

Žrebovanie cien

Keď sa zaregistrujete na podujatie Stronger Together Summer 2021, budete zaradení do žrebovania cien, v ktorom môžete vyhrať produkty spoločnosti doTERRA, ktoré budú zaslané priamo na vašu adresu! Vaše meno bude zaradené do žrebovania hneď, ako sa zaregistrujete*, a výherca bude vyhlásený počas živého podujatia – možno to budete práve vy! Pripomíname, že každý účastník môže byť zaradený do žrebovania iba raz, účasť na žrebovaní je neprenosná, nemožno ju zameniť ani priradiť jej peňažnú hodnotu.

Tak sa k nám pridajte na podujatí Stronger Together Summer 2021 – tešíme sa na virtuálne stretnutie!

Stronger Together Summer 2021

Detail podujatia

Dátum
17. 7. 2021
Čas
10:00 – 13:00
Miesto
online cez aplikáciu ZOOM