Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Čitateľský Klub ES (30. 9. 2021)

Nadzvuková rýchlosť uzatvárania predaja

autor: Tamás Kazsa & Kazimír Žák

Knihu kúpiš tu:

Viac o knihe:

V knihe je detailne popísané uzatváranie predaja.

​​​​​​​Ako rozmýšľa dnešný zákazník, prečo sa správa inak a čo je skutočne za tým. Odhalí Vám najväčšie tajomstvá uzatvárania predaja ako aj jednoduchý postup ako dosiahnuť, že zákazník nepôjde ku konkurencii, ale dá peniaze Vám. Kniha je napísaná jedinečným štýlom, so značným zmyslom pre humor a tento materiál budete používať dokonca aj vtedy, keď sa vám nebude chcieť. Obsahuje množstvo konkrétnych príkladov a praktických návodov.

o autorovi:

Od roku 1994 sa venuje poradenstvu pre vrcholový manažment malých a stredných podnikov. Vo vyše 90 malých a stredných podnikoch pomohol vybudovať marketingovú a predajnú štruktúru. Študoval v Nemecku, v Amerike, na Bahamách, v Južnej Afrike a v Anglicku. Za 13 rokov usilovnej práce a bádania v oblasti uzavretia sa mu podarilo zistiť také veci, ktoré sú svetovým objavom. Prostredníctvom svojich spokojných zákazníkov zmenil kultúru predaja v Maďarsku a dokázal, že kľúčom k predaju je uzavretie. Vystupoval v rôznych médiách.

čítaj - napíš - vyhraj

Milí doTERRA-ci,

Založili sme čitateľský klub, ktorého úlohou je podnietiť vás vrátiť sa k "takmer" zabudnutému kúzlu. Áno uhádli ste. Myslíme na "obyčajné" čítanie knihy, nie nemyslíme čítanie z IT zariadení, máme na mysli čítanie papierovej knihy.

ČÍTAJ:

Kniha ako neodmysliteľný priateľ, pomocník, spovedník, ako aj mocný motivátor, učiteľ, poradca.
Kniha dokáže robiť zázraky. Zázraky hlavne s postojom človeka v rôznych životných situáciách, preto sme sa rozhodli využiť túto knižnú silu pre osobný (aj osobnostný) rozvoj.

NAPÍŠ:

Mimoriadne prospešným sa ukazuje skúsenosť, že pokiaľ si prečítané knižné myšlienky aj zapisuješ, v budúcnosti si toho oveľa viac zapamätáš - a o to predsa ide, či nie?

VYHRAJ:

Áno, je rovnako dôležité vynaložiť úsilie na dosiahnutie výsledkov, ako aj oddych a odmena, ktorá pomáha k dobrému pocitu, uspokojeniu a oceneniu.

A teraz výzva do zlosovania pre vás:

Každý, kto prečíta knihu mesiaca a napíše komentár na tému "čo ma v knihe zaujalo najviac" pod príspevok s výzvou, uverejnenom v uzavretej FB skupine Esenciálne oleje - skupina pre doTERRA členov, bude automaticky zaradený do nášho hráčskeho kolesa.

30.9.2021 vylosujeme 3 (troch) výhercov, ktorých odmeníme produktami z US trhu (nedostupné v Európe) 3xdōTERRA Chocolate Protein!

Okrem výhry, získate to najcennejšie. . .Viete čo je to?
Áno, zainvestovali ste do seba a získali ste VEDOMOSTI!

Čitateľský Klub ES

Detail podujatia

Dátum
30. 9. 2021
Čas
20:00 – 20:30
Miesto