Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

doTERRA Autumn Tour 2021 (27. 11. 2021)

Autumn Tour 2021

Registrácia:

Pripravte sa chrániť, posilňovať a objavovať holistické zdravie a pohodu na našich podujatiach Autumn Tour 2021. Každé podujatie je jedinečné a každý trh bude usporadúvať online alebo osobné podujatia, prezentujúc dynamický obsah s esenciálnymi olejmi pre maximalizovanie vášho zážitku.

Chrániť a posilňovať

Čo je zámerom podujatí Autumn Tour 2021? Vaše zdravie a pohoda sú ako brnenie chrániace vás, keď to najviac potrebujete. Skúmame ako posilniť naše zdravie a pohodu so zmenou ročného obdobia, od stravy a výživy po holistický spôsob života. Pridajte sa k nám pri skúmaní aktívnych návykov, ktoré môžu pomôcť chrániť nás a ostatných.

Ste v doTERRA nový?

Chcete sa dozvedieť viac o esenciálnych olejoch? Začnite sa vzdelávať počas podujatí Autumn Tour! Objavte jednoduché a účinné kroky ako zaradiť esenciálne oleje do vášho každodenného života. Počúvajte, učte sa, pýtajte sa a dostávajte odpovede od skúsených lídrov doTERRA a oveľa viac!

Udalosti online

Sledovanie online podujatí vám prináša silu vytvoriť osobitý priestor ako si užiť Autumn Tour. Pozerajte doma s rodinou alebo usporiadajte party na sledovanie podujatia. Čokoľvek si zvolíte, budete nadšení úžasným obsahom a rečníkmi, ktorých sme obsadili. Stretneme sa elektronicky už čoskoro!

Len niektoré podujatia v rámci Tour sú k dispozícii online.

Časy podujatí pre dostupné online podujatia sa budú líšiť podľa trhu.

48 hodín pred začiatkom podujatia dostanete potvrdenie e-mailom s odkazom na podujatie.

Účasť na podujatí, na ktoré ste sa registrovali sa požaduje na to, aby ste mali nárok na tombolu.

Všetky online podujatia sú zdarma, nezabudnite sa však zaregistrovať a zaistiť si lístok, aby ste mohli byť prítomný a zúčastniť sa.

Žrebovanie cien

Keď sa zaregistrujete na podujatie Autumn Tour 2021, budete zaradení do žrebovania cien, v ktorom môžete vyhrať produkty spoločnosti doTERRA! Vaše meno bude zaradené do žrebovania hneď, ako sa zaregistrujete* a výherca bude vyhlásený počas podujatia – možno to budete práve vy! Pripomíname, že každý účastník môže byť zaradený do žrebovania iba raz, účasť na žrebovaní je neprenosná, nemožno ju zameniť ani priradiť jej peňažnú hodnotu.

Registrácia:

Nezabudnite, že sa musíte zúčastniť podujatia, na ktoré ste sa registrovali, aby ste mali nárok na tombolu.

*Do žrebovania cien budú zaradení len tí, ktorí sa zaregistrujú pred začiatkom podujatia. Registrácia sa zatvorí:

24 hodín pred podujatím

Pred začiatkom podujatia

Viac informácií

doTERRA Autumn Tour 2021

Detail podujatia

Dátum
27. 11. 2021
Čas
10:00 – 12:30
Miesto
online cez aplikáciu ZOOM