Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

Focus & Protect Autumn Tour 2022 (5. 10. 2022)

Focus & Protect Autumn Tour 2022

Rezervácia a vstupenka tu:

Príde aj Nicole Stevens, PhD - Riaditeľka klinického výskumu doTERRA


Čaká nás nové jesenné dobrodružstvo.

Naše zvyky sú zakorenené do našich postojov. Predstavujú voľby v oblasti zdravia a pohody, ktoré sú vám vlastné a dotvárajú vašu identitu. Keď sa každodenný život stáva chaotickým, návrat k zvykom prináša závan stability a kontroly. Na podujatí Focus & Protect 2022 sa dozviete, ako si vytvárať zvyky primerané ročnému obdobiu a obľúbiť si, že esenciálne oleje majú miesto vo vašich každodenných zvyklostiach.

Otvorenie jednej fľaštičky esenciálneho oleja môže viesť k množstvu zmien a posilneniu. Každý z nás má príležitosť vytvárať si a žiť život, ktorý si želá a tieto podujatia sú skvelým spôsobom ako začať. S prírodnými riešeniami na dosah si môžete predstaviť život, v ktorom sa dokážete starať o vaše fyzické, duševné a emocionálne zdravie a pohodu.

Nájdite si pre začiatok online alebo osobné podujatie a odštartujte vašu vlastnú púť za zdravím a pohodou.

Prečo nemôžete zmeškať Focus & Protect 2022

Ak je pre vás táto skúsenosť novinkou, dozviete sa tu, čo to znamená žiť život v znamení zdravia a pohody a oceniť, čo dokážu produkty doTERRA urobiť pre vás a vašu rodinu. Zistíte to najlepšie sami, keď sa porozprávate s ktorýmkoľvek z našich wellness konzultantov na podujatí. Všetko, čo na to potrebujete, je jeden rozhovor a osobitná, osobná skúsenosť s esenciálnymi olejmi, aby ste pochopili, prečo sa tak veľa našich dlhodobo pôsobiacich členov každoročne vracia.

Zvolávame všetkých wellness konzultantov doTERRA! Tieto podujatia sú inšpiráciou na nové nápady pre vašu podnikateľskú prax, obohatia sieť vašich kontaktov a pomôžu vám zorientovať sa v nadchádzajúcich akčných ponukách a plánoch doTERRA. Možno máte pocit, že strácate kurz alebo chcete znova nastaviť vaše ciele. Bez ohľadu na vaše zámery vás môžue tieto podujatia naviesť na správny smer.

Témy

Sústrediť sa – niekedy život letí tak rýchlo, že strácate prehľad o tom, čo je v celom procese dôležité. Ako sa koncentrujete v rušných momentoch? Chcete vedieť, ako sa sústrediť na to, čo nás čaká? Je vaša myseľ nastavená správne? Nájdime spolu odpovede.

Chrániť – zmena ročného obdobia prináša tiež zmeny zvyklostí v oblasti zdravia. Podobne ako príroda sa prispôsobujeme nášmu okoliu a nadobúdame kontrolu nad sezónnymi stavmi nepohody. On Guard™ je nevyhnutnosťou rovnako ako výživové doplnky. Ale čo poviete na esenciálne oleje, ktoré ste predtým nikdy nevyskúšali? Ako ich môžete používať, aby ste podporili a chránili vaše potreby v oblasti zdravia a pohody?

Osobné podujatia naživo

Vieme, že sa veľmi radi delíte o skúsenosti osobne podobne ako my, čo je dôvodom, prečo sme nadšení, že sa na niektorých živých podujatiach spolu stretneme. Energia a nadšenie komunity doTERRA sú dlhotrvajúce! Vytvoríte si vzácne spomienky, získate nových priateľov a odnesiete si so sebou skúsenosť zo živého podujatia.

Vezmite si so sebou vaše potvrdenie o registrácii (môže byť vo vašom telefóne).

Príďte 15 až 20 minút pred začiatkom podujatia, aby ste sa mohli zapísať.

Usmernenia v súvislosti s COVID-19: Vezmite, prosím, na vedomie, že ak sa zúčastňujete podujatia osobne, mali by ste dodržiavať platné miestne usmernenia vlády v regióne, kde sa podujatie koná.

Tým, ktorí sú nadšení zúčastniť sa živých osobných podujatí sme odporučili, aby sa zaregistrovali čo najskôr a vyhli sa tak sklamaniu!

Účasť na podujatí, na ktoré ste sa registrovali, sa požaduje na to, aby ste mali nárok na žrebovanie cien.

Ceny lístkov na osobné podujatia naživo sa líšia v závislosti od podujatia, ktoré si vyberiete.

Žrebovanie cien

Keď sa zaregistrujete na podujatie naživo alebo online na Eventbrite*, máte nárok byť zaradený do žrebovania cien, v ktorom môžete vyhrať produkty spoločnosti doTERRA! Žrebovanie cien je výhradne určené pre tých, ktorí sa zúčastnia podujatia, osobne alebo online, a víťaz bude oznámený naživo. Pripomíname, že každý účastník môže byť zapísaný iba raz. Tento zápis je neprenosný, nemožno ho zameniť ani priradiť mu peňažnú hodnotu.

*Do žrebovania cien budú zaradení len tí, ktorí sa zaregistrujú do stanoveného konečného termínu. Konečné termíny na zápis a ukončenie registrácie sú podrobne uvedené na každej registračnej stránke. Aby ste mali nárok na žrebovanie cien, musíte sa zúčastniť podujatia osobne alebo online.

Rezervácia a vstupenka tu:

Informácie o podujatí budeme priebežne upresňovať

Esenciálny tím

Focus & Protect Autumn Tour 2022

Detail podujatia

Dátum
5. 10. 2022
Čas
14:00 – 20:00
Miesto
AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town 2/A Vysoká 811 06 Bratislava
Cena
€ 10,00 (8,33 € bez DPH)