Preskočiť na obsah
Používaním webu vyjadrujete súhlas s využívaním cookies.

KURZ: AromaTouch Technika (11. 2. 2023)

Lektorka Monika Baťková si pre Vás pripravila ďalší kurz AromaTouch. Uskutoční sa dňa 11.2.2023 na Rastislavovej 2, v Bratislave Tešíme sa na Vás!

REGISTRÁCIA VPRAVO NA STRÁNKE!

POZOR: Platba na mieste nebude možná, ten kto nemá zaplatenú prihlášku kartou alebo prevodom, sa nebude môcť kurzu zúčastniť!
Za pochopenie ďakujeme.

DETAIL KURZU:

Certifikovaný doTERRA kurz AromaTouch techniky určený profesionálom fyzioterapeutom, masérom, zdravotníkom, ako aj laickej verejnosti zaujímajúcej sa o oblasť prírodného uzdravovania sa. Technika sa využíva nielen pri chrípke, na podporu imunity, pri bolestiach a zápaloch svalov a kĺbov, ale aj pri ťažkých pooperačných stavoch a úrazoch. Je vhodná ako pre malé deti, tak i pre mladšie a staršie ročníky.

Celodenný kurz vedie Monika Baťková, certifikovaná trénerka AromaTouch techniky.

Aromatouch technika: pomoc pri napätí a pomoc pri úľave od stresu, upokojenie bolesti svalov, povzbudenie, obnovovanie činnosti svalov a protizápalové pôsobenie, zlepšenie a čistenie cirkulácie, mobilizácia imunitného systému, celková homeostáza. Jedinečný proces, pri ktorom je sympatický a parasympatický nervový systém vyrovnávaný a znovu naštartovaný. Úžasný zdravie podporujúci proces pre srdce, myseľ, telo a ducha. Prax jemných techník nanášania a aplikácie olejov na chrbát a nohy.

KURZ ZAHŔŇA:

Odborný program vo forme prednášky s praktickými ukážkami a sadu ôsmich olejov Aroma Touch techniky. Cena samotných olejov je takmer 140 Eur.

CENA KURZU: 150€.

REGISTRÁCIA VPRAVO NA STRÁNKE!


PRINESTE SI ZO SEBOU:

deku/plachtu, pitný režim, písacie potreby, pohodlné oblečenie a prezutie

KURZ: AromaTouch Technika

Detail podujatia

Dátum
11. 2. 2023
Čas
09:30 – 16:30
Miesto
Rastislavova 2, 82108 Bratislava
Cena
€ 150,00 (125,00 € bez DPH)
Kapacita
12 účastníkov
Registrácia
Kapacita tohto podujatia je už naplnená. Pro viac informácií nás kontaktujte.